Crysis 2 – itt a magyarítás!

2011-07-21 11:04:00 - SPYFF

Kis hányadtatás, apróbb technikai problémák, sorsára hagyott nyersfordítás után azért elkészült a végleges magyarítás a Crysis 2-höz!

"Előzményként annyit hadd írjak, hogy aki várta a játék fordítását, valószínűleg hallott a kiszivárgott verzió után "bejelentett" magyarításról. Ez nem az! Igazából senkinek sincs kézzelfogható bizonyítéka, hogy az egyáltalán el lett volna kezdve.

A fordítás az első rész magyar szövegeire épül, hogy amennyire lehetett, azért egységes maradjon, főleg a megnevezések tekintetében.
A magyarítás MOD alapú, így a többjátékos résznél nem fog gondot okozni -sőt, a MOD kizárólag egyjátékos módban használható-, és ezáltal el sem kell távolítanunk a fordítást, ha mondjuk alkalmanként angolul akarunk játszani.
A magyarítás az asztalra telepített parancsikonnal indítható, vagy a játékon belül kiválasztva a Magyar MOD-ot.

Mivel a játék szövegei egy kicsit kaotikusak (van ami kétszer 2 fájlban is szerepel, de csak az egyiket olvassa a játék, nem mindig egyértelmű mi az egyjátékos- és a többjátékos rész szövege vagy egyáltalán mi jelenik meg játék közben), így előfordulhatnak német vagy angol szövegek a játékban, leginkább a közkatonák csevegései között. Ezek majd javítva lesznek (aki gondolja, küldhet róluk képet, email a telepítőben), de ezek kiírtásával nem volt értelme a kiadást eltolni.

A fordítás az 1.9-es javításnál régebbi verziókkal nem fog működni.
A fordítás elérhető a Letöltések között.
A konzolosok verziók fordítása még kétséges." - Evin

Forrás

MODZone: igazából nincs mit hozzáfűzni, gratulálunk a fordítónak, használja mindenki egészséggel. Ja, és ez a hír is magyarázza, miért is adunk hírt itt a legújabb magyarításokról ;-)

Kommentek száma: 0Címkék: főoldal, hir, crysis, 2, magyaritas, elkeszült, tomevin, evin

Webring:

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!